Комплекс Елеганс II

CGI01_04 (Large)Комплекс „Elegance II” се намира в един от най-престижните и скъпи квартали на София- кв. „Драгалевци”. Близостта на квартала до централната част на града и Околовръстния път и разположението му в подножието на планина „Витоша” го превръщат в атрактивно място за живеене. Районът е изключително тих и спокоен, с чист планински въздух, като това го прави едно от най- желаните места за живеене в столицата. Кварталът е с ниско и средно застрояване като преобладават нови и модерни сгради, луксозни къщи и вили. Той е предпочитан район от хора с висок социален статус. Лесният и бърз достъп до централните части на града и отличната панорама го правят особено търсено място за живеене.

Комплексът е ситуиран върху парцел с площ от 1522 кв.м., от които застроената площ е едва 355,21кв.м., това определя по-голямата част на имота за озеленяване, превръщайки го в зелено и приятно за ежедневна рекреация място. Застрояването е ниско, като сградата е развита на 5 нива. Общият брой на апартаментите, с които разполага комплекса, е 15, от тях 3бр. четиристайни; 8бр. тристайни и 4бр. двустайни. Всеки от апартаментите разполага със самостоятелно мазе, разположено в сутеренния етаж. Осигурени са общо 20 места за паркиране и гариране, 9 от които са подземни гаражни клетки, а останалите 11 са открити парко места, намиращи се на територията на имота.

Всички обекти се издават в следния вид: ВиК инсталации /изпълнени на ниво тапа/, електроинсталации, звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, мълниезащитна инсталация – всичките в напълно завършен вид, отоплителна инсталация – на газ, вентилационна инсталация, гладка вътрешна мазилка с шпакловка, бани и санитарни възли на мазилка и замазка, вътрешна стандартна дограма, външна ПВЦ дограма със стъклопакет, блиндирани входни врати, общи части в напълно завършен вид.

По желание на клиента апартаментите могат да бъдат изпълнени в напълно завършен вид.

Пусков срок: 15.10.2018 година

 

cgi04_02-largecgi02_01-largecgi03_02-largecgi05_01-large

 

Model